Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως η ασφάλεια και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί υψίστης σημασίας προτεραιότητά μας. Παρακάτω θα βρείτε τις πρακτικές απορρήτου της εταιρίας «MAZI TRAVEL  Μ.Ε.Π.Ε.» για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, την οποία παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά. Σας ενημερώνουμε πως χρησιμοποιώντας την παρούσα ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που αναφέρονται στη συγκεκριμένη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.


Γενικά

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, δημιουργήθηκε προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά με τις πληροφορίες (Προσωπικά Δεδομένα) που ενδέχεται να συλλέξουμε από εσάς, το λόγο για τον οποίο τις συλλέγουμε, τον τρόπο με τον οποίο θα τις επεξεργαστούμε, σε ποιους ενδέχεται να διαβιβαστούν, καθώς και τι είδους μέτρα ασφαλείας έχουμε λάβει ως εταιρία για την προστασία τους. Ως προσωπικό δεδομένο, βάσει του Γενικού Κανονισμού Δεδομένων Ε.Ε. 679/2016, ορίζεται κάθε πληροφορία που αφορά και σχετίζεται με ένα συγκεκριμένο φυσικό πρόσωπο και μπορεί να αποτελεί αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου,  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός ταυτότητας κ.λπ.

 

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε, για ποιον λόγο και πως τα επεξεργαζόμαστε

Η εταιρία Mazi Travel και το σύστημα κρατήσεων με το οποίο συνεργάζεται, διατηρεί και αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες που εισάγονται στην παρούσα ιστοσελίδα, ή της γνωστοποιούνται με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Τέτοια δεδομένα είναι ενδεικτικά το όνομά σας, το φύλο σας, ο αριθμός του τηλεφώνου σας, η διεύθυνσή σας καθώς και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Τα δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας που ενδέχεται να εισάγετε αν προβείτε σε online κράτηση, δεν αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται μόνο εκείνη τη χρονική στιγμή και μόνο για την επιτυχή διεκπεραίωση της κράτησής σας.
Σε περιπτώσεις που εγγράφεστε στο newsletter της εταιρίας μας, συλλέγεται το e-mail σας, προκειμένου να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό που αφορά προσφορές και ταξίδια της εταιρίας μας.
Σε περιπτώσεις που επικοινωνείτε απευθείας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του γραφείου μας, είναι αναγκαίο να μας παρέχετε το όνομά σας, καθώς και τις πληροφορίες επικοινωνίας σας, όπως ο αριθμός τηλεφώνου ή/και το e-mail σας, προκειμένου να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να αντεπεξέλθουμε στη ζήτησή σας.
Διευκρινίζεται πως η συλλογή όλων των προσωπικών σας δεδομένων σε κάθε περίπτωση γίνεται με αποκλειστικό σκοπό τη βέλτιστη εξυπηρέτησή σας σχετικά με την υπηρεσία που μας έχετε ζητήσει ως ταξιδιωτικοί πράκτορες.

 

Σε ποιους θα διαβιβαστούν τα προσωπικά δεδομένα σας

Σας ενημερώνουμε πως τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγονται από την ιστοσελίδα της εταιρίας Mazi Travel, επεξεργάζονται από την εν λόγω εταιρία με αποκλειστικό στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτησή σας. Ωστόσο, σας ενημερώνουμε πως τα προσωπικά σας δεδομένα διαβιβάζονται και καθίστανται προσιτά και σε τρίτα φυσικά ή/και νομικά πρόσωπα με τα οποία συνεργαζόμαστε, προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη. Ενδεικτικά, αυτά τα νομικά πρόσωπα μπορεί να είναι ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρίες, άλλα γραφεία γενικού τουρισμού, ακτοπλοϊκές εταιρίες, εστιατόρια, εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων και λοιποί προμηθευτές μας, η συνεργασία των οποίων είναι άκρως απαραίτητη, προκειμένου να μπορούμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που μας ζητάτε. Σας βεβαιώνουμε πως συνεργαζόμαστε με εταιρίες που είναι συμμορφωμένοι με τον Γενικό Κανονισμό Δεδομένων Ε.Ε. 679/2016 και ακολουθούν πρακτικές ανάλογες της δικής μας παρούσας πολιτικής απορρήτου. Η εταιρία Mazi Travel μπορεί επίσης να μοιραστεί ανώνυμες πληροφορίες σας με τρίτους για ερευνητικούς σκοπούς. Σημειώνεται πως στην προκειμένη περίπτωση οι πληροφορίες αυτές δεν εμπεριέχουν κανενός είδους προσωπικό δεδομένο, αποτελούν απλώς αριθμητικά στοιχεία, τα οποία χρησιμοποιούνται για να εντοπιστεί, για παράδειγμα, η δημοφιλέστερη εκδρομή ή ο δημοφιλέστερος προορισμός.

 

Αυτόματη συλλογή πληροφοριών επισκεψιμότητας

Η εταιρία Mazi Travel, συλλέγει αυτόματα πληροφορίες που αφορούν την επισκεψιμότητα του διαδικτυακού της τόπου. Η συλλογή αυτών των πληροφοριών γίνεται με αποκλειστικό σκοπό τη βελτιστοποίηση του διαδικτυακού τόπου και χρησιμοποιούνται μόνο από την εταιρία Mazi Travel. Οι πληροφορίες του υπολογιστή σας που μπορούν να συλλεχθούν αυτομάτως με την επίσκεψή σας στο site mazi.travel, είναι ενδεικτικά το λογισμικό περιήγησης που χρησιμοποιείτε, η IP διεύθυνση του υπολογιστή σας, σχετικές άλλες ιστοσελίδες που επισκέπτεστε, καθώς και πληροφορίες που αφορούν τη δραστηριότητά σας στην ιστοσελίδα μας.

 

Μέτρα ασφαλείας για τις πληροφορίες σας

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι υψίστης σημασίας για εμάς. Για το λόγο αυτό, η εταιρία Mazi Travel, δεσμεύεται πως λαμβάνει και εφαρμόζει τα πιο σύγχρονα και κατάλληλα τεχνικά (ενδεικτικά, ψευδωνυμοποίηση και κρυπτογράφηση), διοικητικά, καθώς και οργανωτικά μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Δεσμευόμαστε επιπλέον για την πλήρη κατάρτιση και συμμόρφωση ολόκληρου του εργατικού δυναμικού της εταιρίας με τον Γενικό Κανονισμό Δεδομένων Ε.Ε. 679/2016. Σας βεβαιώνουμε πως όλα τα παραπάνω μέτρα που αναφέρονται, ελέγχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την εφαρμογή και την αποτελεσματικότητά τους.

 

Μεταβολή της πολιτικής προσωπικών δεδομένων

Η εταιρία Mazi Travel διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, εφόσον βέβαια γνωστοποιήσει την εν λόγω μεταβολή σε αυτή την ιστοσελίδα μία (1) εβδομάδα πριν την πρακτική εφαρμογή της νέας πολιτικής απορρήτου.

 

Μόνιμη διαγραφή προσωπικών δεδομένων από τη βάση του Mazi Travel

Σας ενημερώνουμε πως ο καθένας από εσάς, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει τη μόνιμη διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων από τη βάση του Mazi Travel. Το παραπάνω αίτημα θα πρέπει να γίνει με την αποστολή σχετικής επιστολής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

 

Επικοινωνία  

Για οποιαδήποτε απορία ή για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2310-238025, είτε ηλεκτρονικά στα: [email protected],  [email protected].

Εταιρική διαφάνεια - 7DB4B5A9
Εταιρική διαφάνεια

Login-iconLogin