Προορισμοί

Η Ελλάδα, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς. Τουρίστες από σχεδόν όλο τον κόσμο επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά που κυριολεκτικά βουλιάζουν από κόσμο.
H Ευρώπη, την οποία αποκαλούν Γηραιά ήπειρο είναι η τέταρτη σε έκταση ήπειρος του πλανήτη μας. Ο ταξιδιώτης που θα επιλέξει να ταξιδέψει στην Ευρώπη θα αντιμετωπίσει μεγάλο δίλημμα. Η κάθε πόλη έχει την δική της μαγεία και την δική της ιστορία. Αυτή η Ήπειρος η οποία περιβάλλεται από θάλασσα και βουνά έχει ένα διαφορετικό και φλογερό ταμπεραμέντο.
Η Κύπρος, το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου μετά τη Σαρδηνία και τη Σικελία, ενδιάμεσα τριών ηπείρων έχει καταγράψει πέρα των δέκα χιλιάδων χρόνων ιστορία και πολιτισμό. Μεταξύ Ευρώπης, Αφρικής και Ασίας ενώνει ιστορία, θρησκεία, κουλτούρα και πολιτισμό των γειτονικών λαών του καθώς επίσης και όσων θέλησαν να την κατακτήσουν από τα αρχαία χρόνια μέχρι και σήμερα. Εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο καταφθάνουν στη Κύπρο για να γνωρίσουν καλύτερα τον πολιτισμό, την κουλτούρα, να εξερευνήσουν την χλωρίδα και πανίδα, να επισκεφθούν τα αξιοθέατα, να εξερευνήσουν τα μαγευτικά τοπία, και να απολαύσουν την φιλοξενία και τις υπηρεσίες που έχει να αναδείξει αυτός ο προορισμός.
Πολλοί ονειρεύονται ένα ταξίδι στη Κεντρική και Βόρεια Αμερική, αλλά λίγοι καταφέρνουν να το πραγματοποιήσουν!
Εξωτικά Ταξίδια στους πιο φανταστικούς προορισμούς !
Ταξιδέψτε στην Μέση Ανατολή & Βόρεια Αφρική, γνωρίστε την γη που γέννησε της μεγαλύτερες θρησκείες του κόσμου και θαυμάστε μερικά από τα θαύματα του κόσμου.
Ταξίδια και εκδρομές Σαφάρι στην Αφρική: Αφρική, αλλιώς και Μαύρη Ήπειρος, σημαίνει καθηλωτικά τοπία, ποικιλία πολιτισμών, λαών και φυσικών τοπίων. Μια ήπειρος που δεν βγαίνει ποτέ από την καρδιά όποιου την επισκεφτεί. Ζήστε ένα μοναδικό ταξίδι στην Αφρική, κάτι που σίγουρα θα αποτελέσει για σας μια εμπειρία ζωής! Για τους περισσότερους ανθρώπους οι διακοπές σημαίνουν καινούριες εμπειρίες και απόδραση από τα συνηθισμένα, οπότε τι το καλύτερο από ένα σαφάρι;
Αν είστε λάτρεις της περιπέτειας, τότε η Λατινική Αμερική είναι η ήπειρος που πρέπει να επισκεφθείτε. Η γοητεία που κρύβεται στα εξωτικά τουριστικά της αξιοθέατα είναι ακαταμάχητη και ένα ταξίδι σε αυτά τα μέρη μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως εμπειρία ζωής.
Γνωστή για τα εξωτικά νησιά της με τις πανέμορφες παραλίες και τα γαλαζοπράσινα νερά της, η Καραϊβική μας ανοίγει την εξωτική… αγκαλιά της, γνωρίζοντάς μας 10 δημοφιλή νησιά της!
Ταξίδι στην Αυστραλία, εκεί που η φύση ξεδιπλώνει όλο της το μεγαλείο… Η ήπειρος της Ωκεανίας, όχι τυχαία, θεωρείται από τις πιο εντυπωσιακές σε φυσική ομορφιά με σπάνια βλάστηση και είδη ζώων που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο. Εδώ θα συναντήσετε ένα ιδιαίτερο μείγμα από τροπικά δάση, αχανείς ερήμους, χρυσαφένιες παραλίες και κοραλλιογενείς υφάλους έως σύγχρονες μητροπόλεις με εκπληκτικές υποδομές και ποιότητα ζωής που αποτελούν κέντρα πολιτισμού.

Login-iconLogin